Danger Close – Majoor Marco Kroon

Ridder Militaire Willems-Orde (RMWO)

Marco Kroon vertelt over boek ‘Danger Close’ bij boekhandel van Piere

| Geen reacties

Op zondag 7 december 2014 was majoor Marco Kroon te gast bij boekhandel Van Piere in Eindhoven. Hij vertelde hier over zijn boek Danger Close.

Marco Kroon spreekt zo oprecht als hij schrijft. Gewend als hij is aan het toespreken van zijn manschappen, had hij geen moeite om zonder microfoon het toegestroomde publiek te boeien. Na een vraaggesprek met Siebe Huizinga over zijn boek, ervaringen, principes en, toch ook weer, de donkere bladzijde van de rechtszaak, konden mensen uit de zaal nog vragen stellen. Zeker omdat zijn antwoorden openhartig waren en uit het hart, ontstond er een bijzonder sfeer en band. Zo sprak hij over het belang van kameraadschap, vertrouwen in jezelf en het feit dat hij op privegebied niet altijd de juiste keuzes had gemaakt. Door zijn manschappen altijd voorop te stellen, had hij soms zijn gezin te weinig aandacht gegeven.

Tot slot was er gelegenheid om ‘Danger Close’ te laten signeren. Enig geduld was hierbij noodzakelijk, want een lange rij ontstond. Boekhandel van Piere had de bijeenkomst prachtig georganiseerd.

IMG_8582IMG_8597IMG_8592IMG_8580IMG_8590IMG_8614IMG_8585IMG_8612IMG_8606IMG_8600

Foto’s: Hans van den Boogaard

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.